“Over stok og Sten” er navnet på den cykelklub jeg aldrig fik lavet. For mig er “Over stok og Sten” det man laver, når man fræser rundt på sin mountainbike i de danske skove.

Over Stok og Sten er endnu ikke blevet en cykelklub, men i første omgang er det navnet jeg har valgt at give mit lille mediebureau. Jeg leverer billeder og tekst til den danske mountainbike scene. Men jeg kan også tage billeder af en masse andet.

Jeg har taget billeder i mange år, og kommer ud af en familie, hvor man selvfølgelig har en samling af kameraer fra meget gamle, til ikke så gamle. Kort sagt, billeder har altid været en del af mit liv.

Derudover skriver jeg. Jeg er skribent, fotograf og redaktør på Danmarks største mountainbike magasin – MTBX.dk. Et projekt som jeg blev en del af, i slutningen af 2015. Et projekt jeg brænder for at være med til at udvikle.

Så Over Stok og Sten er klar til lidt af hvert. Skriv endelig til mig, så kan vi se, hvad vi sammen kan skabe sammen.

Jónas Thor Björnsson

info@bjornsson.dk